HUIZEN IN SCHIEDAM

Huizen in Schiedam | Huizen en bedrijfsruimte in Schiedam | Aanbod woningen in Schiedam

huizeninschiedam.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Schiedam: het best bewaarde geheim van Holland
Paintings by Royal artist Joop Polder, exclusively at Art Gallery Voute Schiedam
Paintings by Royal artist Joop Polder, exclusively at Art Gallery Voute Schiedam

 

Sint Anna Zusterstraat 105 Te Koop
In hartje centrum! Zeer ruime 4-kamer maisonnette aan de voet van de Noordmolen. De woning is gelegen, vlakbij de historisch molens en grachten. Het bevindt zich op de tweede en derde verdieping. Een eigen berging in de onderbouw en een parkeerplaats.


 

Uw huis in Schiedam snel gevonden via HuizeninSchiedam.NL

 

Wilt u vermeld worden op HuizeninSchiedam.NL?

 

Meer informatie


 

Ringvaart 14 Schiedam

Zeer luxe 2-onder-1-kap herenhuis gelegen aan het water

TE KOOP

Schiedam wordt weleens het 'best bewaarde geheim van Holland' genoemd. Wie eenmaal als bezoeker in Schiedam is geweest, keert er zeker nog eens terug. De historische binnenstad met veel monumenten, de molens, musea, een gevarieerd winkelaanbod en vele restaurants in Schiedam weten steeds meer bezoekers te lokken.

 

Schiedam is bekend om haar jenevergeschiedenis. Veel monumenten, zoals de pakhuizen, mouterijen, branderijen en de molens, herinneren aan dit roemruchte verleden. In het historische stadshart is nog een groot aantal van deze panden bewaard. Ze zijn vooral gelegen in het gebied rond de Lange Haven. Mooie grachtenpanden, monumentale pakhuizen en ambachtelijke bedrijven bepalen er het gezicht, samen met zo'n tien historische binnenvaartschepen. Vroeger werden deze schepen gebruikt voor het vervoer van zand, grind en turf, maar nu zijn ze omgebouwd voor bewoning.

 

In Schiedam is veel te beleven voor een gezellig dagje uit: monumenten, vijf musea, de vijf hoogste molens ter wereld, evenementen, gezellige terrassen,een gevarieerd horeca-aanbod, galeries en ambachtelijke bedrijven. Ook biedt Schiedam diverse voorzieningen voor de watersport, zoals de jachthaven aan de Nieuwe Haven en de aanlegstijger bij het Doelenplein.

 


| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands